010 - 270 1070

Wordt BmFit!

Hoeveel mensen kent u die tijdelijke of langer uit de running zijn geweest in verband met een burn-out. In 2014 gaven volgens het CBS 1 op de 7 medewerkers aan in dat jaar burn-out verschijnselen mee te hebben gemaakt. Dit is meer dan u in gedachten had, of niet? Meldt u aan en wordt BmFit.

Wordt nu Lid!

Voedingsdeskundige

Het is nu eenmaal waar. Met alleen sporten komt u er niet. Natuurlijk zijn er uitzonderingen onder ons, maar wat niet aan de buitenkant te zien is kan aan de binnenkant wel voor problemen zorgen. Denk aan een hoge cholesterol,
suikerziekte, hart- en vaatziekte etc. Dit wilt u waarschijnlijk graag voor zijn en niet te horen krijgen wanneer u klachten heeft en daarvoor bij de dokter zit. Wij van BM Fit helpen u graag met een gezond voedingspatroon.

Dit houdt niet alleen in, wat mag u wel en niet eten, maar ook wanneer u moet eten en wanneer beter niet. Een voorbeeld is dat men vaak denkt dat een maaltijd overslaan goed is voor de lijn terwijl dit juist het tegenovergestelde effect heeft. Van dit soort dingen willen wij u graag bewust maken.
Daarnaast kunnen wij samen met u een weekschema met simpele maar voedzame recepten samenstellen voor u en eventueel uw gezin. En een taartje of snoepje op zijn tijd kan echt geen kwaad. Zolang u zich maar bewust bent van wat u binnen krijgt. Het starten van een aangepast dieet is een goed moment wanneer u ook gaat beginnen met trainen. In één keer deze omslag maken heeft vaak een positief en motiverend effect.