010 - 270 1070

Wordt BmFit!

Hoeveel mensen kent u die tijdelijke of langer uit de running zijn geweest in verband met een burn-out. In 2014 gaven volgens het CBS 1 op de 7 medewerkers aan in dat jaar burn-out verschijnselen mee te hebben gemaakt. Dit is meer dan u in gedachten had, of niet? Meldt u aan en wordt BmFit.

Wordt nu Lid!

Sportschool

 

Onze sportschool is van 06.00 uur tot 23.00 uur geopend. Dit omdat flexibiliteit bij klanten met een drukke agenda erg belangrijk is.

 

De grotere zaal is bedoeld voor individuele fitnesstraining en cardiotraining.
Voordat u in deze zaal komt trainen maken wij eerst een afspraak voor een persoonlijk gesprek met een van onze begeleiders. Tijdens dit gesprek worden uw doelen besproken en wordt er een persoonlijke planning opgesteld. Blijkt uit dit gesprek dat u ook komt trainen in verband met lichamelijke klachten kan er voor gekozen worden de eerste paar trainingen samen met een van onze fysiotherapeuten uit te voren. Overigens is er altijd begeleiding in de zaal die u in de gaten houdt en die u kan helpen wanneer er iets niet duidelijk is.

 

Naast de Fitness en Cardio zaal beschikken wij ook over twee zalen voor groepslessen.
De groepslessen zijn voor iedereen geschikt, echter ligt bij de ene les de focus wat meer op de spieren en bij de ander meer op vetverbranding en cardio.

 

Hieronder een overzicht van de groepslessen: