010 - 270 1070

Wordt BmFit!

Hoeveel mensen kent u die tijdelijke of langer uit de running zijn geweest in verband met een burn-out. In 2014 gaven volgens het CBS 1 op de 7 medewerkers aan in dat jaar burn-out verschijnselen mee te hebben gemaakt. Dit is meer dan u in gedachten had, of niet? Meldt u aan en wordt BmFit.

Wordt nu Lid!

Groepslessen


Bodyshape

De naam zegt het al, het vormen van je lichaam. Tijdens een Bodyshape les komen alle spiergroepen aan bod. Het eerste gedeelte van de les bestaat uit een warming-up zodat de spieren goed opgewarmd zijn voor de oefeningen tijdens de rest van de les. Tijdens de les worden er oefeningen gedaan voor de rug, armen, billen, benen en buik. Alle spiergroepen worden getraind zodat de gehele spierconditie opgebouwd wordt en/of de bestaande spierconditie wordt behouden.

 

Bodystep

Bodystep concentreert zich zowel op shaping van het lichaam als de conditie. Bij Bodystep hoeft u zich geen zorgen te maken over een choreografie, maar draait het meer om simpele oefeningen op, over en om de op hoogte verstelbare step. Tijdens deze lessen wordt er gefocust op techniek en herhaling van diverse oefeningen op een soort van interval basis.Bodystep is een energieke les met passende, opzwepende muziek.

 

Zumba

Zumba is dansen, gezelligheid en genieten van geweldige Amerikaans Latijnse muziek zonder dat u eigenlijk door hebt dat u bezig bent met een volledige bodyworkout. Tijdens de 60 minuten non stop durende les verbrandt u tussen 500 tot 1000 calorieën en door gebruik van verschillende ritmes is dit uur absoluut goed vol te houden. Verschillende dansstijlen als salsa, samba en merengue komen voorbij dus het is ook nog eens goed voor uw algemene dansskills!

 

Power Yoga

Power yoga is een vorm van Yoga die zowel lichamelijk als mentaal effectief is. Door gebruik te maken van een combinatie van adem-technieken en dynamische houdingen werkt u niet alleen aan balans, rust en energie maar Power yoga zorgt ook voor sterkere spieren, flexibelere gewrichten en een betere houding.

 

Het rooster van de groepslessen kunt u hier downloaden.

 

Buiten het reguliere rooster is het ook mogelijk om met een door u zelf samengestelde groep een groepsles te volgen. Wilt u hier meer informatie over hebben dan kunt u contact opnemen via ons telefoonnummer of contactformulier. Beide vindt u terug op onze contact pagina.
Onze dames en heren kleedruimtes beschikken beide over kluisjes, douches, een infrarood en Finse sauna.
Op deze manier kunt u uw workout op een ontspannen wijze afronden.