010 - 270 1070

Wordt BmFit!

Hoeveel mensen kent u die tijdelijke of langer uit de running zijn geweest in verband met een burn-out. In 2014 gaven volgens het CBS 1 op de 7 medewerkers aan in dat jaar burn-out verschijnselen mee te hebben gemaakt. Dit is meer dan u in gedachten had, of niet? Meldt u aan en wordt BmFit.

Wordt nu Lid!

Gastenboek

 

 

Sinds ik lid ben geworden bij BM Fit voel ik me ook letterlijk BM Fit. Nooit de stap genomen om tijd vrij te maken voor mijn fitheid etc. Terwijl dat juist hetgeen was wat ik in het dagelijks leven zo erg miste. Hier heb ik voor elk zwakke punt een stok achter de deur. En eerlijk is eerlijk, was ik hier maar veel eerder mee begonnen. Het had me zo veel tijd gekost en energie gegeven. Dus alle mensen met hetzelfde probleem.. doe er wat aan! Kom hier naartoe en alles wordt gefikst.

Groetjes Carolijn

Wij, een groepje mannelijke collega’s, waren zo slim om te roepen dat een lesje Zumba met twee vingers in onze neus zou verlopen. Dus wij, met de vrouwelijke collega’s als publiek, heel stoer beginnen aan de les. We waren binnen 10 minuten geheel uitgeput. Gewichtheffen kunnen wij wel maar dit is gewoon top conditie niveau voor iemand die nooit iets aan cardio doet. Wij hadden dus een te grote mond. Maar we willen wel even zeggen dat de les zelf met de muziek en de danspassen een groot feest was. Voortaan laten we deze les alleen wel weer aan de vrouwen over en zijn wij te vinden in de fitnesszaal.

Groeten, de heren van nederlandsegokkasten.com

 

Altijd super begeleiding, er wordt goed op je gelet en je bent geen nummertje. Iedereen weet wie je bent en weet waarvoor je bij BM Fit traint. Erg fijn zo persoonlijk behandeld te worden.

Mvg, de heer de Wit

 

Super team, super leuke trainmaatjes. Voel me helemaal thuis!!  

Groetjes Anneloes

 

Ik ben erg tevreden over BM Fit. Enige wat ik nog mis is iets van een vechtsport als groepsles.
Over het algemeen zijn het toch vrouwen die meedoen aan de groepslessen. Iets mannelijks zou ook leuk zijn.

Groeten, Peter