010 - 270 1070

Wordt BmFit!

Hoeveel mensen kent u die tijdelijke of langer uit de running zijn geweest in verband met een burn-out. In 2014 gaven volgens het CBS 1 op de 7 medewerkers aan in dat jaar burn-out verschijnselen mee te hebben gemaakt. Dit is meer dan u in gedachten had, of niet? Meldt u aan en wordt BmFit.

Wordt nu Lid!

Fysiotherapie

 

Wij vinden het belangrijk dat wij in kunnen spelen op klachten die voor, tijdens of na het sporten bij een klant opkomen. Hoe beter wij en uzelf uw lichaam en beperkingen kent hoe beter wij u ook kunnen ondersteunen tijdens de trainingen. U kunt een afspraak maken bij de therapeut voor zowel een behandeling of extra oefeningen die u thuis kunt uitvoeren om pijnklachten te verminderen.

Onze therapeuten zijn allemaal gecertificeerd en hebben een contract met de meeste zorgverzekeraars. Traint u niet bij ons maar heeft u toch behoefte aan een goede fysiotherapeut dan bent u ook van harte welkom bij. Blijkt uit uw afspraak dat u oefentherapie nodig heeft dan kunnen wij u in onze sportschool hierbij begeleiden. Ook dit wordt vaak vergoed door uw zorgverzekeraar.