010 - 270 1070

Wordt BmFit!

Hoeveel mensen kent u die tijdelijke of langer uit de running zijn geweest in verband met een burn-out. In 2014 gaven volgens het CBS 1 op de 7 medewerkers aan in dat jaar burn-out verschijnselen mee te hebben gemaakt. Dit is meer dan u in gedachten had, of niet? Meldt u aan en wordt BmFit.

Wordt nu Lid!

Coaching

 

Time management is vaak een lastig iets. Door een extreem drukke agenda is het soms lastig om door de bomen nog het bos te kunnen zien. Hierdoor vergeet u dingen en komen niet direct, maar op langere termijn, belangrijke afspraken met iemand of uzelf op een laag pitje te staan.
Door middel van ons coaching programma zorgen wij dat u zich meer bezig gaat houden met time management zodat u ook de kleine dingen en in eerste instantie voor u mindere belangrijke dingen in het leven tijd kunt geven. Goede time management kan er zelfs voor zorgen dat u wekelijks tijd overhoudt.
Tijd die u vervolgens kan besteden aan uzelf, want daar gaat het ons voornamelijk om bij bij deze training. Maak eens een afspraak voor een vrijblijvend gesprek. Gegarandeerd dat u na dit gesprek interesse hebt in de time management training.